Fony község a festői szépségű Zempléni Tájvédelmi Körzet kapujában, az országos Kék túra vonalán, a szépen megújult regéci vártól 6 km- re található.

A Szieszta Vendégház a falu központjában saroktelken helyezkedik el, előtte a szépen parkosított Fő térre látunk. Távolabb a Gergely-hegyben gyönyörködhetünk.

Az ideérkező vendégeket az érintetlen táj szépségén és a jó levegőn túl családias, hamisítatlan falusi környezet, csend és nyugalom fogadja. Így a légzőszervi megbetegedésben szenvedők, pihenésre, kikapcsolódásra vágyók paradicsoma. Családok, házaspárok, baráti társaságok, kisebb diákcsoportok jelentkezését várjuk.

A három épület 5 szobával, 4 fürdőszobával, 3 felszerelt konyhával, mini wellnessel rendelkezik. Az “A” épületben,- mely 2021-ben teljes felújításra került-  egy modern, mai igényeknek megfelelően átépített apartmanok várják a vendégeket.

Az A/1 apartman 2 egymásba nyíló szobával (hálóban francia ágy+ 1 ágy), nappaliban egy ágyazható sarokgarnitúra + nyitható kanapé. Ehhez felszerelt konyha és fürdőszoba tartozik. Az A/2. apartman -1 db francia ágy + egy nyitható kanapé van. A fűtés az 1. apartman konyhájában található vizes kandallóval, melyre radiátorok vannak kapcsolva. Ebben az épületben található mini wellness: finn szauna és üvegszálbetétes dézsafürdő szolgálja a felüdülést.

A “B ” épületben egy 4 ágyas szoba, tágas étkező -társalgó, fürdőszoba található. A kertben, romantikus környezetben 4 személyes jakuzzi kényezteti a vendégeket. Az udvar szabadtéri játékokra alkalmas. (hinta, homokozó, épített szalonnasütő hely, grillező, kerti bútorok). Ebben az épületben tágas étkező-társalgó kisebb rendezvények lebonyolítására is alkalmas.

A „C” épület 4 ágyas, zuhanyzóval és teakonyhával rendelkezik.

Programajánlat: Erdei túrák, Regéci vár (6km), Boldogkő vára (10 km), Vizsoly Károlyi Biblia (8km), Hollóháza Porcelánmúzeum (30 km), Gönc Huszita Ház (20 km), Sárospatak-Végardó termálfürdő (40 km), Kassa (43 km) A Felvidéket megismerni vágyók 3-4 nap alatt bebarangolhatják a tájat. 

4 felnőtt és 4 gyermek kerékpár kölcsönözhető – lehet kerékpár túrákat tenni.

Szeretettel várjuk kedves vendégeinket!

Bárczi Lászlóné üzletvezető

22 éve a vendégek szolgálatában”


Szieszta Vendégház
3893 Fony
Fő út 1
Tel: 0620-9763-345; 0630-2822-907
e-mail:  barcziautosiskola@gmail.com